• Miseta Ildi

Tapétamánia

A tapétákkal kapcsolatban sok emberben élnek kellemetlen emlékek - például az újrafesthető fűrészportapétákra gondolva. Másik nagy divat volt -amit jobb lenne kitörölni az emlékezetünkből - a gagyi fotótapéták (melyek még mindig hódítanak egyes helyeken....)


Amikor megrendelőimnek mutatok minőségi tapétát és lehetőségeket a dekorálásra tapétákkal - legtöbbjük azonnal szívébe fogadja az ötletet. Nem azt állítom, hogy mindig mindenhova tapétát kell rakni, én magam sem szeretem indokolatlanul használni - ugyanakkor olyan fantasztikus minták és stílusok elérhetők, hogy rengetegszer elgyengülök :)

Lehet ezeknek ellállni??

Hát nem.... :)


A tapéta melegséget, egyediséget hoz otthonodba- munkahelyedre. Rengeteg féle anyagból készül - ezért mosható, antiallergén, környezetbarát megoldásokban bővelkedik a piac. Lehet egy falra akcentusként használni vagy egész szobát körbeburkolni vele, illetve keretekbe helyezve falat díszíteni.

Használhatjuk konyhába, fürdőszobába, hálóba, nappali, előtérbe, gyerekszobákba.... Szóval csak bátran, bátran a tapétahasználattal!! Persze csak jó ízléssel ;)



46 megtekintés0 hozzászólás