• Miseta Ildi

Kis karácsonyi csodák

Frissítve: 2019. dec. 21.

Az ember tudja, és hiszi, hogy a világon történő sok nehézség és szörnyűség mellett rengeteg jó ember is él, akik nap mint nap tesznek csodákat. Hívhatjuk "véletlennek", "sorsnak", én jobban szeretem isteni közbenjárásnak nevezni azt, hogy találkoztam Alizzal.


Véletlenek márpedig nincsenek... ?

Alizzal lassan egy éve találkoztam egy megbízás kapcsán. A vele való munka lassan de biztos alapon halad. Most értelmet nyert, hogy miért húzódott minden :) Történt ugyanis, hogy kárpitválasztás során Pécs keleti felében jártunk. Megkérdeztem Alizt, hogy mit szólna ha kiugornék egy óvódához, ahova egy ovis anyukávak összegyűjtöttünk pár holmit. Természetesen lelkesedett. Odaérkezvén először egy bölcsőde/gyerekotthonhoz tévedtünk, majd az óvodához cipeltük a holmikat. A körülmények szomorúak voltak - mindazonáltal látszott, hogy teljes tisztaság, melegség és rengeteg szeretet veszi körül a gyerekeket. Azt is tudtuk, hogy a gyerekeknek ott lenni sokszor még mindig ezerszer jobb körülményeket jelent, mint otthon. Egy szó mint száz, Alizzal megviselt minket amit láttunk.


Ne csak szomorkodj!

Aliznak több se kellett - a szupernőkből álló aerobik workout csapatának jelezte mit láttunk... És láss csodát 3 nap alatt ennyit gyűjtöttek össze a csajok:
Gyűjtöttünk a bölcsőde/gyerekotthon számára is - 0 hónapos kortól ruhákat, pipereholmikat, egészségügyi csomagokat, játékokat. Továbbá felnőtt ruhákat is adtak a csajok rászoruló családoknak és lett az óvoda és gyerekek számára is váltásruha, cipők, fejlesztő játékok, tisztasági holmik.


Több volt mint megható ez az összefogás. A teljes történethez hozzá tartozik, hogy a kapcsolatot a Mosolymanó Egyesület adta meg, akikkel régebbi a kapcsolat részemről. Felbuzdulva az óvoda témán először az ovis anyukáknak jeleztem a lehetőséget, de ott kisebb lelkesedéssel találkoztam. Ezért gondolom, hogy minden segítőnek megvan a helye - Alizzal nem véletlenül mentünk kárpitot nézni karácsony előtt :)


Köszönöm a karácsonyi csodát lányok! És főleg neked Aliz a hihetetlen jó szíved!


#christmasmiracle #givingisgood #myclientsarethebest #azügyfeleimalegjobbak #adnijó

9 megtekintés0 hozzászólás